DOMO.

Bakal Teman Lelaki.

Budak nie. Heh. Mungkin aku akan terime lamaran dea :). Terime kasih sebab menunggu jawapan aku. Terime kasih juge untuk hari yang seronok harytu. HEHE. Kau putih,fuck la. -,-. *ttbe. HAHA.

Aku jumpe kawan lama aku harytu,dea semakin cantik dan comel. Perempuan la! Awrr tapi perangai still bastard. Dea laaa yang teman aku utk budak atas nie. Selok nak jumpe aku. Malu GILE -,-. Maaf utk suara aku yang takbest time karok XD, maaf sebab aku marah kau and terlepas cakap, STUPID, Im sorry, I dont mean it. Macam2 lagi. Tapi terime kasih la . Aku dah janji aku bagi jawapan bile 2nd time kita jumpa kan. So hary Sabtu nie la aku cakap :).

K byebyee. Tunggu post ary sabtu la yea? :D






1 comment:

OUTBOUND TRAINING DI MALANG said...

selamat siang sahabat..

sedikit berbagi inspirasi siang...

"belajar dari filosofi semut:
sesibuk apapun ia mencoba bertanya tentang kabar saudaranya atau hanya sekedar melempar senyum.
sebab senyum adalah hiasan terindah dari setiap raut muka seseorang.."

sudahkah anda tersenyum dengan saudaramu?

mari berbagi semangat serta senyum terindah kita untuk meyambut siang yang meski panas tapi kita tetap dingin dengan hati kita yang penuh dengan cinta sesama saudara..^^
kami tunggu kunjungannya ya http://www.nolimitadventure.com/

Post a Comment